Хотел-меур со 5 милиони ѕвезди кој ќе ви овозможи незаборавно искуство

Дали сакате да спиете на отворено, да ги гледате ѕвездите и поларната светлина?

Хотелот во Исланд, со 5 милиони ѕвезди ќе ви го овозможи ова задоволство. Дали сакате да ги гледате ѕвездите и поларната светлина во студениот Исланд? Замислете да го правите сето ова од некој удобен кревет. Покрај убавиот поглед, овој хотел ќе ви пружи многу повеќе од тоа.

Хотелот е лоциран покрај реката Хвита во Скалхолс, Исланд. Во неговите „соби“ ќе се чувствувате како да сте во зимска бајка.

Собите на хотелот се големи проѕирни сфери. Секоја сфера е поврзана со заедничка кујна и тоалет.

Во хотелот можете да уживате во секоја сезона. Една ноќ во овој хотел ќе ве чини 178 долари, но сигурно вредат за ова незаборавно искуство.
Коментари

коментари