Имате во вашиот живот личност со знак Вага? Тогаш може да бидете сигурни во едно!

Вагите се емоционални личности. Емоциите претекуваат од нив, целите се претвораат во стихии. Избегнувајте да бидете предмет на нивната лутина. Нема да ве поштедат …

Вагите не се воопшто наивни. Тие се вистински познавачи на човечките души – обично им се потребни само неколку минути за да дознаат каква личност стои наспроти нив. Тешко ќе ги заблудите, затоа најдобро воопшто не се обидувајте. 

Тие обожаваат да зборуваат а ораторството е во нивната крв. Секогаш се изложуваат во позиција така вешто и тие се во состојба да го убедат во теоријата и најголемиот скептик. Од нив навистина би се добиле одлични адвокати.

Иако сите мислат поинаку, вагите не се измамници на тема уредност. Не глумат ништо, тие едноставно сакаат ред. Тоа им помага да се чувствуваат добро во нивното опкружување. И нема разлика дали станува збор за дом, канцеларија, или … колата. Вагите едноставно имаат потреба од свој ред.

И секогаш се во право!!! Да, убедени се во тоа. Дури и кога велат дека погрешиле и молат за извинување, длабоко во себе веруваат дека всушност тие се во право. Само решаваат да направат компромис во името на мирот.

Верноста им е многу важна карактеристика. Кон сите, кон пријателите и кон колегите, кон семејството и кон омилените. Имате ли до себе претставник на знак Вага, може да бидете сигурни во едно, тој никогаш нема да ви повреди или излаже.

Во љубовта вагите се оддаваат целосно. На се што прават, ме само во тоа поле. Тие најдобро од сите ѕвездени знаци ја совладале уметноста да живеат во моментот.


тагови


Коментари

коментари