Чек дис аут
Search


Инспирирајте се од софистицираниот стил на блогерката Јојо Чао

Јојо Чао е блогерка и дизајнерка од Сингапур која воодушевува со својот исклучително прекрасен вкус за мода.

За својот стил вели дека е шаренолик и одраз на нејзината авантуристичка и патувачка природа преку кој сака да шири позитивни вибрации.

Омилена комбинација и се фармерки и бела маичка додека за свечени моменти вели дека секогаш избира елегантно и женствено одело.

Ви ги претставуваме едни од нејзините најдобри стилски моменти кои можат да ви послужат како одлична модна инспирација.




Коментари

коментари