Интересни идеи за да направите сами дизајн на вашата стара маска за телефон

Сигурно веќе ви здодеала маската која ја имате на вашиот телефон, а мора да ја чувате бидејќи го штити вашиот апарат. 

Наместо да одите и да купувате нова маска, можете сами да направите интересен дизајн. Потребно ви е малку боја и други ситници, во зависност од дизајнот кој го сакате.

Можете да видите од видеото подолу како да ја направите промената и воедно можете и да се инспирирате да направите поинаков дизајн.

https://www.youtube.com/watch?v=4ypRhdK-cwg
Коментари

коментари