Интересни начини за носење на вашиот ‘infinity’ шал со споени краеви

Овој шал треба да го има секој во својот плакар бидејќи освен што е практичен за студените денови, исто така може да се носи на многу начини, а и самата негова намена многу лесно може да се смени во нешто друго.

Познатиот ‘infinity’ шал, односно шалот со споени краеви, може да го претворите во повеќе од обичен шал кој го грее вашиот врат. Претворете го во болеро, пелерина, покривач за главата.

Погледнете 10 начини како да го претворите вашиот шал во моден додаток:
Коментари

коментари