Ирина Шајк во магична божиќна кампања

Осум месеци по породувањето, руската манекенка Ирина Шајк блеска во магичната божиќна ккампања. Во новата божиќна кампања на брендот Reserved  таа ја претставува магијата на празниците.

Руската манекенка за време на снимањето позира во долна облека и капут линии, во кој изгледа прекрасно. Кутијата со црвено-бели линии го носи мирисот на празниците. Погледнете ја кампањата.

https://youtu.be/C8cWhJvuWOM
Коментари

коментари