Италијанската аристократија низ новата колекција накит на Dolce & Gabbana

Италијанската модна куќа Dolce & Gabbana претстави уште една нова модна кампања во која главниот фокус се однесува на колекцијата накит.

Главната улога овој пат ја има Џулија Манини која ја отелотвори вистинската италијанска убавина низ фотографиите сликани позади објективот на Нима Бенати. Колекцијата се состои од прекрасен накит во аристократско италијански стил со гломазни скапоцени камења и злато, меѓу кои спаѓаат нараквици, огрлици, обетки и прстени.
Коментари

коментари