Видео: Кој не би сакал со својот партнер да шета околу светот и да живее од љубов и романтика?

photographer-model-surfer-couple-travels-world-jay-alvarrez-alexis-ren-17

photographer-model-surfer-couple-travels-world-jay-alvarrez-alexis-ren-4 - Copy

photographer-model-surfer-couple-travels-world-jay-alvarrez-alexis-ren-14

Џеј Алварез и Алексис Рене се млад љубовен пар кој го има поминато речиси цел свет , а секое патување го овековечуваат со неверојатни фотографии и снимки…

Кој не би сакал со својот партнер да шета околу светот и да живее од љубов и романтика? Тоа всушност го прават Џеј Алварез и Алексис Рене, млад љубовен пар кој ја има прошетано речиси цела планета, а секое патување го овековечуваат со фотки или видео.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=uOHDkIxyu2A[/tube]
Коментари

коментари