Како би изгледале жените доколку би се облекувале како Ким Кардашијан?

Многу од девојките ги обожаваат и сакаат да ги носат скапите парчиња облека на Ким Кардашијан, во кои можеме секојдневно да ја забележиме.

Но, многу од тие парчиња облека, не веруваме дека можат да се вклопат во нашиот секојдневен живот. Сигурно се прашувате како би изгледале доколку би се појавиле во облеката на Ким Кардашијан на работното место или на некој важен настан?

Доколку не можете да замислите, погледнете ги фотографиите подолу.

 

 

 
Коментари

коментари