Како да ја направите најпопуларната ретро фризура

Ретро фризурата flapper е една од најпопуларните фризури во ’20-тите која ја носеле дамите. Таа била симбол на женственост, елеганција и гламур а и ден денес е сеуште популарна меѓу холивудските дами. Подолу  и споделуваме видео туторијал како можете да ги постигнете овие бранови на косата..
Коментари

коментари