Како да ја направите популарната кратка ретро фризура

Ова е најпопуларната фризура која изминатата и оваа година беше најдоминантна на црвениот тепих на бројни настани.

Кратката ретро фризура е секогаш идеален избор кога сакате да изгледате гламурозно и елегантно без многу напор. Ви споделуваме брз видео туторијал кој ќе ви помогне како да ја создадете самите.
Коментари

коментари