Како да ја прочитате првата порака што сте ја испратиле на Facebook?

Повеќе од милијарда луѓе редовно го користат Facebook, но тоа не значи дека сите се запознаени целосно со оваа социјална мрежа.

Како можете да ја прочитате првата порака која некогаш сте му ја испратиле на негого. Најлесниот начин да ја видите оваа порака е да ги преземете сите ваши податоци од мрежата на компјутерот. Ова можете да го направите така што ќе одите во „General Settings“.

Имајте во предвид дека процесот може да потрае, бидејќи Facebook ја копира секоја порака која сте ја напишале.

Извор: Usb.mk
Коментари

коментари