Како да ја врзете зимската марама?

Зимските марами се одличен аксесоар што можете да го носите во секоја сезона. Ретко која жена излегува од дома без својот омилен шал или дебела зимска марама.

Со марамите можете да направите комбинација која ќе биде повпечатлива и поразиграна. Тој ефект особено може да се постигне доколку носите марами со штосни бои.

За сите оние кои сакаат да експериментираат со различни форми на врзување на омилениот шал, погледнете ги фотографиите, преку кои се прикажани чекорите кои се треба да ги направите за да го постигнете посакуваниот изглед.

 

 
Коментари

коментари