Како да носите леопард принт без да изгледате вулгарно

Леопард принтот низ времето остана класика но исто така и модно табу кога е во прашање неговото комбинирање. Доколку претерате тогаш можете да добиете спротивен ефект и наместо како модна икона да изгледате како модна грешка.
При комбинирање гласи правилото “Помалку е повеќе”, така што доволно е само едно парче на вас да биде во леопард принт. Тоа може да биде ташна, шал, марама или обувки, а особено популарни помеѓу трендсетерките денес се бундите со леопард принт.
Погледнете како тие го носат овој принт брз тоа да изгледа нападно и невкусно.
Коментари

коментари