Чек дис аут
Search


Како да одберете идеални очила за сонце според формата на лицето

Модните стручњаци нудат едноставно решение како да ги пронајдете идеалните очила за сонце според вашиот облик на лице и веѓи. Оваа шема е едноставен приказ кој ќе ви помогне да ја разрешите дилемата. На вас е само да го дефинирате својот облик на лицето. Секако, не морате да се држите само до една единствена форма. Очилата за сонце не само што служат како моден аксесоар туку се и навистина неизбежна потреба. Па пред повторно да заблеска пролетното сонце, пронајдете го вашиот идеален пар.
Коментари

коментари