Чек дис аут
Search


Како да одржите среќна љубовна врска?

Го најдовте совршениот, сега сте во врска и мислите дека работата е завршена. Всушност, таа само што почна. Многу често љубовните врски се растураат поради недоволно внимание и нивно одржување.

Колку малку е всушност потребно за да се задржи една врска.

  1. Сакајте се.

Image result for love couple2. Не лажете.

3.Воспоставете отворена комуникација.

4. При караници, научете да простувате.

Image result for love couple5. Никогаш не разговарајте за вашите поранешни врски.

6. Не велете дека сте во ред ако навистина не сте.

7. Оставете ја гордоста на страна.

Related image8. Ако сакате да се извините за нешто, навистина мислете го тоа.

9. Не дозволувајте денот да ви помине во лутина.

10. Не барајте го совршениот бидејќи никогаш нема да го најдете.

Related image
Коментари

коментари