Како да заштедите простор во вашиот мал стан?

Доколку живеете во мал стан и ви треба одлична отганизација за се да биде на свое место и да го направите просторот да изгледа поголем без да го претрупате, погледнете ги овие предмети кои ќе ви го олеснат уредувањето и живеењето.

Двојна канта за отпадоци составена од основна канта и канта за рециклирање 

Закачалка за најкористените тави и садови со која ќе го ослободите просторот во кујната

Полици за чевли за да ги одржувате сите ваши обувки уредни и организирани

Телевизор монтиран на ѕидот за да се ослободи простор во дневната или спалната соба

Декоративни полици кои се прикачуваат и го разубавуваат просторот во дневната соба

Двонаменска клуб масичка која може да се користи и како трпезарија

Мини библиотека за книги и други декоративни украси

 
Коментари

коментари