Како Џенифер Анистон ја одржува линијата?

Иако има 48 години, Џенифер Анистон изгледа фантастично. Таа ја откри „тајната“ на нејзината совршена линија и изглед.

Неодамна, Џенифер откри кои намирници ги конзумира секој ден. Начјесто јаде артичок, одличен и здрав оброк, кој често го јаде во комбинација со сенф. Задолжитено јаде и салата од целер ои краставици, кои за неа претставуваат освежителни грицки.

Кога има време, прави интензивен тренинг од 75 минути, но кога има само 10-тина минути во денот практикува различни вежби од по неколку сета. На пример, 1 минута трчање, 1 минута спринт, 1 минута одење, 1 минута трлање и 1 минута спринт. Овој краток тренинг и помага да го размрда секој мускул од телото.

 
Коментари

коментари