Како изгледа станот на Џон Леџенд и Криси Тајген?

Џон Леџенд и Криси Тајген често ги асоцираме како пример за вистинска љубов. Тоа најверојатно и е така бидејќи нивната љубов може да се забележи од далеку. Толку многу знаеме за нив од социјалните мрежи и секако многу се воодушевуваме. 

Каде се наоѓа нивното љубовно гнездо? Ќе се воодушевите од заедничкиот апартман на Џон и Криси во Њу Јорк.

Image result for john legend new york apartment

Image result for john legend new york apartment

Image result for john legend new york apartment

Related image

Related image

Related image

Related image
Коментари

коментари