Како изгледаат актерите од актерите од „Gossip Girl“ после 10 години?

Пред точно една декада, популарната серија „Gossip Girl“ ја доживеа својата премиера. Taa ги освои срцата на младите, особено на тинејџерската публика.

Во серијата, се зборуваше за големи, вистински, но и лажни пријателства, животот во Менхетен и воската мода. Aктерите се стекнаа со голема слава, а знаете ли како изгледаат сега, 10 години подоцна?

Блејк Лајвли

Лејтон Мистер

Чејс Крафорд

Ед Вествик

Џесика Сзор

Мишел Трахтенберг

Конор Паоло

Кели Ратерфорд

Пен Беџли
Коментари

коментари