Како изгледаат ѕвездите од „Брилијантин“ 40 години подоцна?

Се сеќавате ли на „Брилијантин“? Тој беше еден од најромантичните филмови на сите времиња. Оваа година се навршуваат 40 години од неговото прво прикажување.

Главните улоги на Дени и Сенди ги толкуваа Џон Траволта и Оливија Њутн-Џон. Сега тие повторно се сретнаа на гала во Лос Анџелес, каде одржаа и говор. А како изгледаат главните актери 40 години подоцна? Погледнете ги фотографиите.

 
Коментари

коментари