Како ќе изгледа новиoт Samsung Galaxy X?

Samsung на своите партнери им овозможи да видат како ќе изгледа идниот  Samsung Galaxy X, кој е речиси завршен.

Се наведува дека Samsung на саемот “CES 2018” во Лас Вегас донел два различни модели и тоа еден со дисплеј што се витка навнатре и друг што се свиткува странично.

Се претпоставува дека Samsung ќе се одлучи само за еден модел, најверојатно за оној со дисплеј што се витка навнатре.
Коментари

коментари