Како куче реагира на резултатите од канцер? (ВИДЕО)

Канцерот е чумата на денешницата. Во зависност од степенот на развиеност, тој може да биде полесно или потешко излечен, а за жал во некои случаи шансите за излекување речиси и ги нема.

Во чест на 4ти Фебруари, светскиот ден за борба против канцер, ви предлагаме да се потсетите на ова куче, кое скока од радост кога дознава за среќната вест дека е излечено од рак и дека е повторно старото здраво куче.
Коментари

коментари