Како со лак за нокти да направите мермерен дизајн на велигденските јајца? (ВИДЕО)

Празничните денови се пред нас, а покрај традиционалните црвени јајца може да направите нешто ново и интересно. 

Многу лесно со интересна техника и со лакови за нокти, во бои по ваша желба, може да направите уникатни дизајни на празничните јајца.
Коментари

коментари