Чек дис аут
Search


Како македонски камионџија се справува со германски полицаец? Целата случка одела на германска ТВ емисија!

Полицаецот си објаснува на германски, камионџијата си тера на македонски, важно да се снајде да помине без казна.

Погледнете го видеото …
Коментари

коментари