Како правилно да ги оформите вашите веѓи

Тимот на Harper’s Bazaar креира видео туторијал за тоа како правилно да ги оформите вашите веѓи. Нивниот визсажист за убавина ги споделува клучните потези како да ги пополните вашите веѓи и да изгледаат природно густи и средени. Погледнете!
Коментари

коментари