Како салата за кошарка се претвора во олимписки базен (ВИДЕО)

Видео од 41 секунда ќе ви покаже како салата за кошарка се претвора во олимписки базен. Звучи неверојатно и неизводливо во сала да се инсталира овој огромен базен, но ова очигледно е возможно и е изведено во стадион во Омаха.
Коментари

коментари