Како се промени принцот Хари откако ја запозна Меган Маркл

Новата љубов означува и нови промени, тоа можат да бидат промени во однеусвањето, во начинот на облекување.

Такви промени забележавме и кај принцот Хари. Откако е со Меган Маркл, принцот Хари се почесто се смее.

Исто така, тој го смени и стилот на облекување. До неодамна, често го гледавме во униформи или пак класични одела.

Ооткако во јавноста почна да се појавува рака под рака со Меган Маркл, можеме да го забележиме во смарт-кежуал облека. Понекогаш, и двајцата носат искоординирани бои.

 
Коментари

коментари