Камила Кабело во есенската кампања за Guess Jeans

Американскиот бренд Guess за оваа есен ја ангажира музичката ѕвезда Камила Кабело како свое заштитно лице кое ќе ја претстави новата есенска колекција. Пеачката со кубанско-мексиканско потекло заедно со моделот Алекс Делисолом ја изработија промотивната кампања за Guess Jeans.
Коментари

коментари