Кара Делевин како диско кралица во новата кампања на Jimmy Choo

  Познатата манекенка повторно започна да го освојува модниот свет откако по кратко време се посвети на актерската кариера, после појавувањето во нивата кампања на брендот Burberry сега ќе се ја застапува и новата cruise колекција на модната куќа Jimmy Choo.

“Оваа сезона не се работи само за изгледот туку и за многубројните опции кои жените можат да ги земат во обзир кога се работи за вечерните стајлинзи – но со забавен дух. Фотографиите и филмот заедно сквршено го опишуваат чувството на исчекување и енергија кои ги носи ноќта. За нас е важно да ја претставиме забавната страна на бреднот и да наоравиме голема прослава”, изјави Сандра Чои, креативната директорка на модната куќа.

Кара ги претстави креациите во празничниот дух трансформирајќи се во вистинска диско кралица. Генерално кампањата е инспирирана од стилот на ’70-тите, Погледнете како сето тоа изгледа..

https://www.youtube.com/watch?v=obplX8Pvmb4
Коментари

коментари