Карли Клос во софистицирано издание за Atelier Swarovski

Atelier Swarovski ја прослави 10-годишнината од основањето. За есенската колекција брендот оствари соработка со дизајнерот Jason Wu, додека нивната глобална амбасадорка Карли Клос учествувапе во снимањето на рекламата.

“Оваа кампања ја креирав према замислата како мојот бренд Jason Wu гледа на жената. Таа е силна, софистицирана и сензуална. Кампањата е сенсуална како и Карли во неа, таа е моја долгогодишна муза и пријателка”, изјави дизајнерот.

Есенската колекцја на Atelier Swarovski вклучува нараквици, прстени, обетки и елегантни ташнички. Целосната кампања ќе биде објавена во септември.

 
Коментари

коментари