Кика Авеиро: Како јас станав среќен човек?

Кика Авеиро е дизајнерка на мултимедија од Скопје која неодамна започна свој Youtube канал на кој можете да видите најразлични содржини; бизнис, претприемништво, личен развој, хуманост итн.

Преку лабава дружба со Кика и нејзините гости можеме да дознаеме новости и да ги прошириме нашите гледишта на животот. Како што вели таа, целта на овој канал е да ни овозможи заедно да најдеме начин да го “хакнеме“ животот и да го направиме што подобар и посреќен. Од неодамна стапивме во соработка со Кика и сите видеа од незиниот канал ќе можете да ги видите и на нашиот портал.


тагови


Коментари

коментари