Кика Авеиро зборуваше со францускиот фудбалер Калил Ламбин кој моментално игра во Македонија

Калил Ламбин е француски фудбалер кој моментално игра за македонски фудбалски клуб. Има само 24 години, а веќе има играно во клубови низ цела Европа, вклучувајќи ја престижната Англиска лига. Кика зборуваше со него за успехот и како се стигнува до него во светот на фудбалот.
Коментари

коментари