Чек дис аут
Search


Ким и Канје ја кристија ќерка си во Ерусалим

kim-i-kanje-jermenija-splash-660x888

Ким Кардашијан и Канје Вест сè прават на висока нога и, се разбира јавно, па така и беше овој пат, кога славните родители одлучија да ја крстат својата галеница, и тоа не каде било туку во Ерусалим. Така малата Норт Вест се крсти во ерменска црква од 12-ти век, а по церемонијата Ким и Канје отидоа на ручек со градоначалникот на Ерусалим Нир Баркат.
Коментари

коментари