Кинески пар докажува дека никогаш не е касно за љубов како од Дизни бајките

Годините не се пречка за да уживате во животот и да ги искористите сите шанси и да доживеете многу авантури. 

this-chinese-couple-proves-that-you-are-never-too-old-for-disney-941276

Така овој пар од Кина, во поодминати години ја претвори нивната љубовна приказна во дизни бајка. Сопругот знаел дека неговата сакана ги обожава дизни бајките и дека секогаш сонувала за бајковита венчавка, па решил да ја изненади и договорил фотосесија во која тие ќе направат римејк на некои од најубавите бајки.

 Снежана, Пепелашка, а и многу други се бајките преку кои овој човек, кој има 81 година, ја покажал грижата и љубовта кон својата жена, а веруваме дека навистина направил таа да се чуствува како принцеза.

this-chinese-couple-proves-that-you-are-never-too-old-for-disney-941277 this-chinese-couple-proves-that-you-are-never-too-old-for-disney-941278 this-chinese-couple-proves-that-you-are-never-too-old-for-disney-941281 this-chinese-couple-proves-that-you-are-never-too-old-for-disney-941283
Коментари

коментари