Кладилниците немаат мир од Дамевски Блогер! Денес повторно добитен … 

Нашиот Среќен пријател – Дамевски Блогер повторно објави добитни тикети нанеговатафесјбук страница. Ова е 3-ти ден по ред како тој добива во кладилница. Овој пат тој повторно е добитен на два тикети со вкупна добивка од 38.978 денари, а вчера фати 102.000 денари. 

Погледнете ги тикетите …

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

d2
Коментари

коментари