Клое Кардашијан најави кога ќе пристигне новиот член на семејството

Пред само неколку недели, Клое Кардашијан ја потврди својата бременост објавувајќи фотографија од трудничкото стомаче на Инстаграм.

❥ Mom and Dad ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Сега официјално е влезена во шестиот месец од бременоста. Таа објави две нови фотогрфии на својот профил на Инстаграм, со кои го најави точниот датум на пристигнување на новиот член на семејството Кардашијан. На едната од фотографиите се појавува и Тристан Томпсон.

❥ Officially 6 months ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Крајниот термин за порагање е април.
Коментари

коментари