Коби Брајант со инспиративна реклама за Најк, која ќе ве наежи: „Треба да ме мразите“

Коби Брајант во новата реклама на Најк наменета за Кинескиот пазар, праќа силна порака која мотивира. Бара големина, бара посветеност, бара успех.

https://www.youtube.com/watch?v=9XoRWzAH9B8
Коментари

коментари