Кое е првото видео кое достигна милионска гледаност на Јутуб?

Ова видео во историјата на интернетот влезе како прво кое имаше милионска гледаност.

Оргиналното видео не постои, но официјалните информации велат дека тоа е првото кое ја достигна бројката со седум цифри на јутуб. Рекламата „Златниот допир“ или „Touch of Gold“ за Најк на Роналдињо своевремено во 2005 година беше хит, а гледаноста во тогаш не толку распространетиот видео сервис достигнал огромна бројка.
Коментари

коментари