ФОТО: Кога ќе си го порачате фустанот од соништата на интернет, а ќе добиете евтина кинеска копија

Во обид да изгледаат што подобро на свадбите и свечените прослави, многу жени одлучуваат да си порачаат фустани онлајн. Проблемот со порачувањето преку интернет е што често не знаете што ќе добиете, а уште помалку, како ќе изгледа тоа на вас.

Сајтот „Knock Off Nightmares“ е создаден за да ги предупреди жените дека порачувањето фустани од недоверливи страници на интернет понекогаш може да се претвори во моден кошмар. На него, разочарани жени споделуваат фотографии од фустаните кои си ги порачале од интернет и оние кои ги добиле.  Разликата е повеќе од очигледна.

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

Кога некој нуди Диор или Шанел фустан за десетина евра, бидете сигурни дека станува збор за измама.
Коментари

коментари