Кога кучето сака да те гушне…слатки моменти на љубов (ВИДЕО)

Кучињата сакаат љубов, сакаат внимание. 

Ова се слатки моменти кога кучињата сакаат внимание, сакаат да се гушкаат со луѓето, а тоа изгледа вака.
Коментари

коментари