Кога Марија Нацева ќе направи селфи, тоа изгледа вака …

Марија Нацева, најпознатата наша шампионка во фитнес-бикини и една од најзгодните македонки на својот Фејсбук објави селфи фотографија директно од Шпанија.

Марија Нацева е дел од Македонската Бодибилдинг и Фитнес Репрезентација, која учествува на Европското Првенство за 2016.

Коментари

коментари