Преслатки моменти на игра меѓу бебиња и хаски

Хаските се познати како раса на кучиња кои го обожуваат семејството, а по ова видео може да видиме дека посебна љубов имаат спрема најмалите членови – бебињата, преку вниманието, грижата и играта која ја имаат со нив.
Коментари

коментари