Кога животните не учат за пријателството

Берклај е златен ретривер, чиј најдобар пријател е четиригодишната патка Руди. Меѓутоа нивното пријателство не започна така едноставно.

На почетокот, Берклај бил многу заинтересиран да дознае каков е вкусот на патката, но Руди не се давала така лесно. Така, тие почнаа се почесто да се дружат и станаа добри пријатели.

Меѓусебно се многу поврзани, обожаваат да играат заедно, но исто така, секогаш внимаваат еден на друг. За да дознаете како изгледа тоа, погледнете го видеото.

 
Коментари

коментари