Кога златниот ретривер се однесува како постар брат (ВИДЕО)

Овој сладок златен ретривер некогаш бил единствено милениче во домот. Сите играчки биле само негови, со никого не го делел креветот и не морал да се плаши дали некој ќе ги „растури“ неговите работи. 

Но, по некое време, во домот се појавил уште едно мал сладок ретривер, кој за брзо време станал негов помал брат.

На почетокот, големиот златен ретривер бил возбуден поради својот нов пријател и сметал дека е навистина сладок. Но, со текот на времето сфатил дека нема повеќе приватен простор и дека мора да ги дели своите играчки и кревет со него.

Погледнете го нивното слатко пријателство .
Коментари

коментари