Кои безвременски песни ќе ги слушаме и во 2018 година?

Имате ли понекогаш чувство дека колку и да се трудите не можете да ги сакате денешните песни како оние во минатото кога музичката индустрија цветаше? Ова се песните кои и покрај тоа што се навистина стари, ќе се слушаат и во 2018 година.

Oasis – Wonderwall

Whitney Houston – I will always love you

Nirvana – Smells Like Teen Spirit

Blackstreet – No Diggity

Spice Girls – Wannabe

Britney Spears – Oops!… I did it Again

Tracy Chapman – Fast Car
Коментари

коментари