Кои дами се најдобри сопруги според хороскопскиот знак

Сите жени се супер, можеме да се сложиме нели? Но сепак астролозите велат дека одредени хороскопски знаци се подобри за брак од останатите.

РАК

Кога еднаш мажот ќе го освои срцето на дамата Рак, тој си обезбедил личност која ќе го сака безусловно и ќе биде подготвена да оди до крајот на светот со него.

Нејзините чувства се секогаш интензивни и со неа тој ќе дознае што значи да се има вистинска дама покрај себе. Таа е подготвена да направи се за избраникот на нејзиното срце да биде среќен.

Бидејќи е склона кон драматично доживување на нештата, со неа мажот има загарантиран приватен театар, но тоа е мала цена за она што го добива.

Децата за оваа дама се нешто свето, и нивните потреби секогаш ги става пред своите.
Коментари

коментари