Чек дис аут
Search


Кои хороскопски знаци се најагресивни

Секој хороскопски знак има позитивни и негативни особини.

Но некои хороскопски знаци не знаат да избројат до 10 пред да избувнат. Во продолжение прочитајте кои знаци најмалку можат да се контролираат.

ОВЕН

Овенот е најагресивен од сите знаци во Зодијакот, бидејќи негов владетел е Марс кој е бог на војната.

Овенот никогаш не се откажува од докажување. Често не умее да се контролира и да се однесува пристојно кога ситуацијата не е според негова волја.

Со Овенот е тешко да се договорите и скоро никогаш не признава дека згрешил.
Коментари

коментари