Секси глас во новата реклама за Гуте Фрухте. Погодете чиј е!?

Уште една уникатна реклама на Гуте Фрухте.

seksiglas-gf

По сексапилната реклама со Марјана Станојковска, 100% природниот сок направи уште една нова реклама.

Но, овде ќе слушнете секси глас.

Можете ли да погодите чиј е?

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=-I43WzXlbGA[/tube]


тагови


Коментари

коментари