Која храна не би требало да ја чувате во фрижидер?

Поради ниските температури, секогаш постои можноста за продуктите да ја изгубат својата нутриционистичка вредност, вкус и текстура. Затоа, препорачано е следните продукти да ги чувате исклучиво на собна температура.

Авокадо

Компири

Чоколадо

Тропско овошје

Босилек

Кромид

Кафе

Маслиново масло
Коментари

коментари